Pagina wordt geladen ...
bouwgrondIn een notendop omschreven zorgen we er bij Kordaat Ondernemen voor dat ondernemers in staat gesteld worden zich weer te kunnen richten op hun onderneming. We zeggen daarom niet voor niets ‘het is weer tijd voor ondernemen!’ Dat doen we op de vier gebieden die bij het ondernemerschap horen:
 
  1. We realiseren inzicht in je administratie door een persoonlijk dashboard voor je te maken. Actuele informatie leidt tot rust en dat onderneemt wel zo prettig. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook de complete boekhouding van je overnemen. 
  2. We geven je inzicht in je bedrijfsprocessen.
    Je ziet hoe optimaal je onderneming opereert en waar je winst kunt behalen.
  3. We zorgen voor inzicht in de ‘mens-en propositie’-kant van de onderneming (HR en verkoop). We geven je antwoord op vragen als: heb je de juiste mensen op de juiste plek aan het werk en zit je commerciële verhaal goed in elkaar?
  4. Tot slot helpen we je bij het vormgeven van de toekomst van je bedrijf
    Wil je groeien? Uitbreiden of juist krimpen? Je bedrijf verkopen? Wanneer je weet welke stappen je daartoe moet zetten, geeft dat een hoop overzicht en verloopt het proces eenvoudiger.
Meestal kunnen wij je zelf van dienst zijn, maar soms is de inzet van een andere specialist nodig. Geen zorg! We hebben een groot, sterk netwerk van partners dat we daarbij, onder onze regie, kunnen aansluiten. Onze dienstverlening hebben we gegoten in handige, overzichtelijke pakketten. We lichten ze graag toe!
 
onze pakketten
Gratis en vrijblijvend aanmelden

Meld je aan voor onze
nieuwsbrief en blijf altijd
op de hoogte.